3

Komentari (3)

Brazuka
Curic ima 4.000 platu a momci koji rade kao treneri već 3 mjeseca ni marke. Klub se bruka, djece sve manje a svi šute
Čudi me za Želju????? Ćurić je napravio De Jonga a sad ništa???. Kako ga je kovacevic predstavio ja sam mislio sad ce igraci kao na traci izlaziti jer se prije nista nije radilo kako treba. Ljudi treba da znaju da nikad gora situacija u omladinskom pogonu nije bila. Ali zato redovno curic 4.000 KM prima. E upravo pojma nemate.
pjanke.sa
Eh bas me interesuje zasto barem 8 igraca ne moze igrati u prvom timu vec ove sezone? Djeca sa 16 i 17 godina dobiju sansu u Barselonama, Realima, Ajaxima, a mi smo posebni izgleda. Ovu generaciju juniora ako ne iskoristi uprava i „strucnjaci“ u Akademiji, mozes Mirvicu slobodno radprodat sve ili samo dici ruke, jer nismo nizasta. Bravo za nase juniore!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.