U posljednjem derbiju bordo tim je slavio 3:0

Poznat je termin vječitog sarajevskog derbija na Grbavici

12

Komentari (12)

mitoza
Kokošarima sa juga ide kita duga!
Trapatoni
To sto se jos uvijek zove derbi su zasluzni navijaci oba tima koji uvijek naprave vrhunsku atmosferu i to nesto sto postoji u gradu kada se igra ta utakmica! Inace je ta utakmica trenutno po kvaliteti na nivou Vrbanjusa - Vratnik prije dvadesetak godina i sa te strane gledati i plakati! P.S Rozmane hoce li biti Julardzija plejmejker sada protiv Zvijezde? Mater vam yebem i tebi i Ibricicu po ko zna koji put eto!!!
mitoza
Sto psujes. Bruka i sramota. Krajnja nekultura.
Ham0
Ne smijem ni gledati kako ce nas zeljo rasturiti
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ni kartu vise od 750 komada. 5% kapaciteta stadiona po primjeru pretproslog derbija na Kosevu.E tek sljedeci derbi na Grbavici se moze povecati broj karata.
Trapatoni
E vidi drug, jesam Pitar ali bi se majke nayebo onom ko vam i stolicu oduzme sa juga na derbiju, govorim o Kosevu! Pa jos to malo sto vrijedi, a to su navijaci nek usèru, usèrem im se mami svima redom gore! Ali ako cemo iskreno davno ste i vi poceli da sérete sa onim jadom od coska, pa ste tako izazvali nekim dijelom ovo sranje!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ima istine....Ali od postojece dvijd tribine jednu ustupiti gostima nije normalno.Kad se i ako se ikad Grbavica zavrsi bit ce tribina za gostujuce navijace.
Trapatoni
Naravno da nisam ni za to, a nebi ni bilo logicno da citava sjeverna tribina bude nasa, ali logicno bi bilo da nam ustupe bar jos 1000-1500 mjesta, a da vi popunite onaj drugi cosak prema zapadu koji je uvijek poluprazan to bi onda bilo skroz korektno! A ne onako druze sjedimo jedan drugom na glavi!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Godisnje karte za sjever su prvi razlog zasto to ne bi islo.
Trapatoni
Sve se da srediti kada se hoce, kada se ima pameti i kada se ima volje. Medjutim od svega navedenog nazalost sve potanko na obje strane. Ovi nasi nemaju kad od lopovluka i menadzerskih talova, a ovi vasi se ocito bave vecim i drugim problemima!
FahrudinKonjHodzic
derbija i kurtsa amateri ijedni idrugi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti