FK Željezničar u dva dana igra dva prijateljska meča

Plavi u subotu gostuju Slobodi

FK Željezničar u dva dana igra dva prijateljska meča

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas i sutra će odigrati dvije prijateljske utakmice.

Kao što je SportSport.ba i najavio, rival će danas biti NK Kiseljak, a sutra FK Unis iz Vogošće.

Radi se o dva drugoligaša.

"Zbog obaveza A reprezentacije BiH na našem stadionu, Željo je jučerašnji trening obavio na Otoci, a danas će trening-utakmicu odigrati u Kiseljaku protiv istoimenog domaćina koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH – Zapad. Susret se igra u 16 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će i sutra odigrati trening-utakmicu, a protivnik će biti ekipa FK UNIS Vogošća koju s klupe predvodi legendarni fudbaler Željezničara, Dželaludin Muharemović", istakli su sa Grbavice.

Željezničar naredni premijerligaški meč igra u subotu u Tuzli sa Slobodom sa početkom od 15 sati. Direktan prenos obezbjeđen je na MOJA TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
2 vrlo teske i zahtjevne utakmice ali protivnice po mjeri.Naravno i sami znaju da protiv Slobode u subotu nemaju sta traziti,pa evo ovako ce da se 'operu'.Ali nemojte tako ipak je to sampsionski zeljo koji ce se prosetati ligom kako su najavljivli njihovi vrlo objektivni navijaci prije pocetka prvenstva
5 2
SonPen1946
I onda ce ih opet naklofat Slobodanka
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi