Željezničar otputovao u Međugorje, Osim ima poseban razlog za zadovoljstvo
Foto: Armin Herić, www.fkz.ba

Plavi putuju na megdan Veležu

Željezničar otputovao u Međugorje, Osim ima poseban razlog za zadovoljstvo

S. Mlaćo

Ekipa Željezničara otputovala je u Međugorje gdje će dočekati sutrašnji meč 12. kola Premijer lige protiv Veleža.

Plavi su u srijedu savladali Goražde u okviru osmine finala Kupa BiH (3:0), a sada ih čeka duel sa Rođenima.

U prvom dijelu sezone, na otvaranju prvenstva Željezničar je u duelu ova dva tima slavio 3:0. Amar Osim na raspolaganju ima sve igrače, te Plavi sa optimizmom dočekuje meč u Mostaru.

“Plavi su u srijedu u okviru 1/8 finala Kupa BiH eliminisali Goražde sa 3:0, jučer obavili trening na Grbavici, a danas je ekipa otputovala u Međugorje, u Sport Centar Circle gdje će boraviti i obavljati treninge do sutrašnje utakmice. Šef struke, Amar Osim, na raspolaganju ima sve fudbalere“, stoji na zvaničnoj stranici FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Mostaru igra se sutra sa početkom od 17 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Zasto pisete da je mec u Modtaru? Mec protiv seljaka se igra u onoj njihovoj zabiti zvanoj vrapcici. Nemaju oni veze sa Mostarom. U Mostaru postoji samo Zrinjski a oni su SDP i SDA prostitutke koje ce oni ponovo sutnuti tamo gdje im je i mjesto. U nizi rang. Zabicemo im najmanje 5 komada.
4 17
user1597859561
Sačekaj dok se hodžino samelje pa onda pričaj
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi