12

Komentari (12)

plemic
u mostaru je panika pred gostovanje na grbavici.
E.Car
Među ultrasima sigurno jeste (od Manijaka) a Zrinjski je favoriti to stoji.
user1706346829
Pitari na aparatima
visokohz
Chev_Chelios
Hahahahaha, e čuj Velež Nevesinje generalka….. ????
Ham0
user1694422839
Cestitam na pobjedi.Palo je i vrlo neugodno Nevesinje.
Mene sramota. Uspjela je generalna proba. Za 7 dana igrat cemo sa istim zadacima i ulogama kao i danas. Zato i sluzi generalna proba.
E.Car
Da trebali smo pozvati Dinamo Zagreb za generalnu probu?!?!?
Ne mora Dinamo ali neka ozbiljnija ekipa da. Druze mi nismo odigrali ozbiljnu utakmicu na pripremama. Budi realan.
E.Car
Nismo imali ozbiljne protivnike to stoji ali mi smo promijenili komplet ekipu i taktiku i to sada moraš složiti protiv slabijih protivnika a ne protiv najjačih. Mi nismo na nekom nivou da nam trebaju utakmice protiv velikih, mi moramo da izborimo opstanak prije svega.
Slazem se sa tobom do nekih stvari ali nas ceka paklen raspored sa puno boljim ekipama od Veleza i to na samom pocetku prvenstva. To ti ja pricam. Imamo posla na startu sa odlicnim ekipama a ne amaterima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.