11

Komentari (11)

user1675926959
Amar Amar Osim Osim !!!!
Mujci
Bitno je da pojedinci(navijaci)uzimaju pare sa Rumenkom u talu,zato nikako nisu ni digli glas protiv uprave,jer se vrse kriminalne radnje skula sa Rumenkom,njima ne paše Amar jer njih nema tu.Kod Amara se sve znalo.Valjao je Amar kad je svoje pare pozajmljivao da idu na gostovanje.Nisu se tad navijaci javili
user1574859714
Tako je.Nikad se uprava nije prozvala a dugo vremena ni igraci ni treneri. Zasto? Zato jer pojedini navijaci imaju talove s njima. To se zna. Ali neka samo vide gdje je klub bio za vrijeme Amara a gdje je za njihovo vrijeme.
zgembo.popuslic
Bitno je prozvati Amara, opravdano ili ne, necu u to da ulazim. Al cijelu sezonu nijednom nisu prozvali sadasnju upravu koja je dovodila razne arape i akrape za trenere, o igracima isto necu jer je poduzi spisak promasaja. I jedni i drugi, uprava i navijaci se ponasali kao da je sve normalno a klub se borio za opstanak.
mitoza
100% si u pravu.
Sema99
Sve zaboravljamo i sve si u pravu !!!
user1574859714
Pa zato sto pojedinci sa tribine imaju talove sa upravom i dogovore. Nemojte nas prozivati evo vam prodajite sokove na ulazu u tribine.
mitoza
Bruka i sramota da se radujemo sredini tabele i opstanku. Sramota.
Agger_44
Radovat ćete se još dugo, a vjerovatno će u narednim godinama se moliti za sredinu tabele jer su danas otpisali jedinog čovjeka koji može donjet trofej. Zidat i gradit će se zgrade al trofeje samo na fotografiji možete da gledate.
mitoza
Mozda i imas pravo.
user1574859714
Ma da on hoce lako bi sve rastjerao. Amar je mangup,ne boji se njih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.