7

Komentari (7)

rabodimis
Nesposobna policija nije u stanju utakmicu organizovat.. Ovi izgovori su u rangu vica.. - Žao mi je, ali vas moramo osuditi zbog proizvodnje i prodaje rakije! - upita sudac Muju. - A tko me vidio da proizvodim rakiju? - odgovori Mujo. Nisu vas vidjeli, ali su vam u podrumu pronašli za to potreban alat! - Onda me osudite i za silovanje! - Zašto za silovanje? - Imam i za to potreban alat!
Je li se ovo oglasilo državno naplatno društvo za saobraćajne prekršaje?
Ende
Nesposobna policija ne moze da obuzda 1000 ljudi. Sta ocekivati kako da se bore protiv mafije. Nesposobni ministar katica - OTKAZ !!!
plemic
tako treba sa stokom.
Ende
Guzimo ti majkicu ... poyy
Drakula
Ubi zakolji da drot ne postoji!
Ars1946
Zašto nije zabranjen i Manijacima, 14 uhapšeni, i mogu na utakmicu. Svaki incident isto kažnjavati, a ne jedne kažnjavati, a druge tetošiti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti