5

Komentari (5)

posto_tad_nisu_postojali
idemo u pobjedu kad se zastava viori tada baklje se pale vidiš čitav jug gori 1987
mitoza
Naravno da će obradovati. Druga varijanta ne postoji!
user1647010875
Haris samo ponovi sto i mi znamo. Na poluvremenu utakmice kaze: ,Bila je prilika Santosa, Amoah je sutao po golu, imali su i oni priliku..zna BURAZ GLEDAMO TEKMU. RECI NESTO KONKRETNO OKO TAKTIKE, PROMJENE.
zgembo.popuslic
Nije samo Haris takav nego 90% trenera u ovoj ligi. U izjavi poslije utakmice samo prepricaju sta se desilo, mi imali tri sanse i dvije polusanse, oni se branili i cekali kontru, dali smo go i fulili dva zicera, oni imali samo dva udarca prema nasem golu bla bla bla... Niko takticki da objasni sta se desavalo na utakmici
user1647010875
Pa to, ko sto bi i obicni navijac rekao. Nikakve trenerske pameti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.