Grbavica spremna da se oprosti od Ivice Osima
FOTO: Facebook FK Zeljeznicar

Sprema se spektakl

Grbavica spremna da se oprosti od Ivice Osima

Samir Mlaćo
U FK Željezničar spremaju spektakl danas od 19:21 sat.

Plavi će ugostiti Radnik iz Bijeljine, a ova utakmica biće oproštaj navijača Željezničara od najveće legende kluba Ivice Osima.

Očekuju se ispunjene tribine i atmosfera za pamćenje, a iz FK Željezničara su objavili da će navijači dobiti kartone sa likom Osima koje će podići kada to najavi oficijalni spiker.

“Svi navijači će na ulazima na istočnoj, sjevernoj i zapadnoj tribini dobiti karton s likom našeg Ivice Osima, te s citatom s druge strane. Spiker će na početku utakmice pozvati navijači da podignu kartone, lik Ivice Osima prema terenu. Navijači kartone mogu sačuvati za uspomenu“, stoji na zvaničnoj stranici.

Navijači Željezničara sa južne tribine Grbavice pozvali su sve da ranije dođu na stadion s obzirom da se sprema i posebna koreografija za ovaj meč.

Može biti slika sljedećeg: trava

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sve članove FK Željezničar ulaz je besplatan.

“Očekujem našu dobru igru i pobjedu u čast našeg Švabe, našeg Štrausa s Grbavice. Biće to posebna utakmica za nas i za sve ljude koji vole FK Željezničar, te za sve navijače koji su bili bliski, koji su imali čast i privilegiju biti u društvu jednog takvog velikana. Moramo dati sve od sebe, siguran sam u spektakl naših navijača koji će, kao i mi, učiniti sve da se oprostimo kako dolikuje i odamo počast čovjeku koji je mnogo dao za sve nas i naš Klub“, istakao je iskusni član Željezničara Samir Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596202076
Jedan je ivica osim
7 0
Starigrad01
Respekt Velikom Švabi.Bosanskon Gigantu.Zauvjek će te Poštovati i Bordo navijači,Legendo Naša.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi