12

Komentari (12)

Brazuka
Lazni sefe Curicu odlazi sram te bilo. Uzimas 3 hiljadd a sve si unazadio. Čak te i nema u sarajevu počesto. Trenerima kasne plate ali tebi je odlično. I povedi harisa alihodzica iste ste vi ublehe! Zašto klub suti na ovo brukanje i srozavanje, zašto?
Bogicarsija
Admire Derviši, neznalico, trener zvani ulizat cu se kome god treba, gurat cu Sadzaka i Duškaja, dobri su mi dok mi šećer za kafić daju po niskoj cijeni. Idi sladolede pravi, nisi ti admire ni za u-9 da treniras, pljuješ po šefu, eto kakav si oposum od covjeka !!!
Zašto se javno ne kaže da je uprava postavila nesposobnog Ćurića koji je unazadio Omladinski pogon i potpuno ga devastirao. Pita li se neko kolika mu je plata a kolika kod trenera???? Kovačević reče na njegovom predstavljanju kako će Ćurić unaprijediti naše igrače sa prepoznatljivom holandskom školom fudbala. Doduše, Kovačević je vrsni poznavalac fudbalskih kultura a i Ćurić je radio u top klubovima po Holandiji.
Bogicarsija
Omere Joldiću, srebrenička varalico, nakon što si uzimao pare od roditelja i ko olinjali ker nabijen nogom i otjeran sa Grbavice, zar te nije stid komentarisati bilo šta na temu velikog Željezničara !?
Da je vama Omer vi bi sad bili u vrhu tabele a ti i takvi roditelji poput tebe vodite svoju netalentovanu djecu u vrbanjušu i tamo tersajte.
Bogicarsija
Pa Omere, mojne mi se sekirati, pokazao si ti kakav si trener, ovo je samo dio tvojih brukanja i poraza, nećemo sve, da ti ne otkažu oba stenta.. PA DA POČNEMO: Poraz, Radnik Hadzici (0:3) Poraz, Krupa Vrbas (3:0) Poraz, Zvijezda Brgule (1:3) Poraz, Krupa Vrbas (0:1) Poraz, Mladost Kakanj (0:1) Poraz, Tuzla Simin Han (3:1) itd,itd,itd.. Pa ti izgleda ni moju netalentovanu djecu u Vrbanjuši ne možeš pobjediti ???
Hehehehehe! Evo mene sa Omerom i pozdravlja te.
Bogicarsija
Evo mene sa Edisom Kovačevićem i on tebe pozdravlja
Poselami ga i reci mu da nece još dugo. I molim te spomeni Fadila Žerića u nekom od komentara ili Sanjina Mešića.
nakopitam
Skretnicari prodali utakmicu za iftar
velez mo
Biće im ovaj rezultat i u Srijedu,JAKO ROĐENI!!!!!!!
nakopitam
Poderite ih. Dajte im kantu kajmaka i 25 somuna i pobjedicete koliko zelite. Gladni su
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.