Muštuluk na Grbavici, stigla licenca!

FK Željezničar potvrdio

Muštuluk na Grbavici, stigla licenca!

A. Čaušević

Premijerligaši počinju obavještavati javnost o licencama za sljedeću sezonu. 

Sjedinca prvostepene komisije za licenciranje je održana u utorak, a među klubovima koji je dobio licencu je i Željezničar.

Sarajevski klub je putem zvanične stranice obavijestio javnost da je Plavim izdata licenca kako za domaća tako i za UEFA-ina takmičenja.

"Prvostepena komisija NFSBiH je pozitivno odgovorila na zahtjev Kluba, koji je ispunio sve kriterije, administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i finansijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine", naveli su iz FK Željezničar. 

Ovo je svakako pozitivna vijest za FK Željezničar obzirom na i ne toliko bajnu finansijsku situaciju u Zvorničkoj 27. 

Kako sada stvari stoje Željezničaru je u preostalih pet kola potrebno pravo čudo da izbori izlazak na euroscenu. Ekipa koja ove polusezone ne zna za pobjedu za trećim, odnosnoč četvrtim mjestom kasni 12, odnosno devet bodova. 

Inače, prije Željezničara javnost o dobijanju licence za domaća i evropska takmičenja je obavijestio i Velež. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovim putem obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je FK Velež Mostar od strane NS/FS BiH dobio licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH, kao i u UEFA takmičenjima za sezonu 2021/22.

Ovim putem, Administraciji za licenciranje NS/FS BiH se iskreno zahvaljujemo na pomoći i saradnji tokom procesa licenciranja", saopštili su iz Veleža.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Cuj "dobio licencu za nastup u Uefinim takmicenjima" Ko da ce im trebati :)))
21 6
Manager
Šta je s platama igrača ?
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi