Nogometaši Željezničara sa treninga poslali poruku navijačima pred vječiti derbi

Očekuje se vatrena atmosfera u petak

Nogometaši Željezničara sa treninga poslali poruku navijačima pred vječiti derbi

S. Mlaćo
Iako su poraženi od Borca 2:1 u subotu, nogometaši Željezničara će u petak imati veliku podršku navijača u gradskom derbiju protiv ljutog rivala FK Sarajevo.

Popularni Manijaci su u velikom broju ispratili ekipi na meč protiv Borca, pružili gromoglasnu podršku, no ni to nije pomoglo.

Željezničar je upisao novi poraz, a sada ga očekuje 'poseban' meč.

Rival će od 20:00 biti FK Sarajevo u vječitom derbiju.

Navijači Željezničara najavljuju da će ispuniti Grbavicu i biti po ko zna koji put 12-ti igrač svog tima, a danas su poruku svim simpatizerima kluba sa Grbavice poslali i sami nogometaši.

[facebook]https://www.facebook.com/TM1987/photos/a.991646770870737/5283174181717953/[/facebook]

Oglasi

Zajedničku fotografiju sa treninga su napravili uz parolu “Bodri nas sa juga, 26.08.“

Time su pozvali navijače da ispune južnu tribinu, ali i sve ostale stadiona Grbavica.

FK Željezničar će danas objaviti kada će se karte za derbi naći u prodaji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Određeni dio dobit će i gostujući navijači, te se nadamo da će derbi proteći bez incidenata uz sjajnu atmosferu i korektno navijanje te dobar nogomet.

FK Željezničar u ovaj meč ulazi sa petog mjesta i osam osvojenih bodova, dok je Sarajevo četvrtoplasirano i ima deset bodova na svom kontu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Sirotinjo, i bogu si teska.
10 8
Hadzija123
Voljeli ili ne F.K.Zeljeznicar, Manijacima se mora odari poscast i pricati o njima u superlativu jer u kakvoj je situaciji klub,rezultati i ostalo oni su najlojalni i najbrojniji navijaci u drzavi!
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi