Dok igrači pognutih glava slušaju, Manijaci najavljuju posjetu na treningu: "Dobro se zapitajte..."

Željezničar upisao novi poraz

Dok igrači pognutih glava slušaju, Manijaci najavljuju posjetu na treningu: "Dobro se zapitajte..."

Eldar Ganibegović

FK Željezničar danas je doživio novi poraz. Bolji od Plavih u Konjicu je bio domaći Igman, a nakon utakmice su Manijaci imali kratku, ali jasnu poruku za svoje ljubimce.

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Igman je danas s 2:0 bio bolji od Željezničara.

Željezničar je već u devetoj minuti ostao s igračem manje, da bi u posljednjih 15-ak minuta meča Igman stigao do dva gola i trijumfa.

Jasno je da rezultati koje pravi Željezničar ove sezone u domaćim takmičenjima ne mogu zadovoljiti navijače ovog kluba, a Manijaci su imali jasnu poruku za svoje ljubimce nakon današnjeg poraza.

Igrači Željezničara su nakon utakmice došli do svojih navijača koji su u velikom broju stigli u Konjic, te je većina pognute glave i s rukama na kukovima slušala šta imaju reći.

Oglasi

"Dobro se zapitajte kome igrate ovakav fudbal i kakvi su ovo rezultati. Hvala vam i vidimo se", poručili su.

U nastavku je bilo još nekih dobacivanja, a između ostalog čulo se da jedan navijač kaže da će ih posjetiti na treningu. Pogledajte.

Nakon ove utakmice Željezničar je šesti na tabeli s 15 bodova i ovo mu je već sedmi poraz u sezoni u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije utakmice izjavu je odbio dati Nermin Bašić kako pred TV kamerama tako i na press konferenciji i vidjet ćemo šta će biti s njim.

Ono što je sigurno jeste to da navijači Željezničara nimalo ne mogu biti zadovoljni rezultatima, te da su s pravom razočarani. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Jeli ti fino OVČINA,slusati ove seljake da ti hebu mamu za 3 hiljade,jeli ti fino mangupe,malo ti bilo 8000,malo ti bilo.Neka ovo si i zasluzio!
8 1
King_Kenny
...ovo je dobar rezultat za NK Selju,Igman je solidna ekipa,namucili su i Sarajevo,a da ne pobijede ove levate...
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti