Manijaci: Prešli ste prag tolerancije navijača, potvrdilo se da ste "kvarljiva roba"

Oglasili se pred meč sa Veležom i imaju poruke za sve svoje članove

Manijaci: Prešli ste prag tolerancije navijača, potvrdilo se da ste "kvarljiva roba"

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

I navijači Željezničara izgubili su strpljenje.

Plavi su u velikoj krizi rezultata, a obrukali su se protiv Tuzle City na Tušnju gdje su upisali poraz sa čak 3:0.

Navijači su nogometaše ispratili uz uvrede, a sada su popularni Manijaci pozvali sve članove da u što većem broju dođu u petak protiv FK Veleža.

Nogometaše su nazvali "kvarljivom robom", te kazali da je to dobro da vide i shvate s kim imaju posla.

"Tolerancija navijača, kada je u pitanju podrška fudbalerima, ima svoj prag, koji su igrači Želje prešli u Tuzli.

Manekeni na terenu, čast izuzecima, priredili su nam još jedno neprijatno iznenađenje u nizu.

Oglasi

Je li ovako sraman i bezobrazan pristup način da nam se zahvalite za podršku koju ste do sada dobijali?
Na ovom primjeru se potvrdilo da su igrači ''kvarljiva roba'', ali s druge strane je dobro da navijači Želje vide i shvate s kim imaju posla i da se ne trebaju vezivati za njih. Ostavimo ih sada po strani...

Sa ovim porazom Željo se primakao dnu tabele i jasno je da izlaz iz ove krize nimalo neće biti lagan posao.
Kada se redaju pobjede ili kada Željo igra u Evropi stadion je pun ili skoro pun i to je razumljivo, dok kada ''brod počne da tone'' stadion se polahko prazni, e to je trend koji treba da zaustavimo i da pokažemo da smo mi tu i kada je najteže i da smo baš tada najzagriženiji! Utakmica protiv Posušja je bila dobar putokaz za ovo što se piše iz razloga jer je kop bio pun, ali navijači sa ostalih tribina mogu i moraju bolje i trebaju se ugledati na Jug! Ovo je posljednja domaća utakmica u ovoj godini na našoj Grbavici, ne smijemo podbaciti sa posjetom.

Pored toga što je derbi utakmica pred nama rezultatski veoma bitna, također je bitna i što na njoj Manijaci tradicionalno obilježavaju rođendan grupe. Iskoristit ćemo ovu priliku da pozovemo sve navijače Želje koji se na neki način osjećaju Manijacima da nam se pridruže u kopu, jer tu im je i mjesto odakle najviše mogu pomoći klubu.

Također razlog više za dolazak na Jug je i to što je ovo možda i posljednja utakmica na ovoj/staroj Južnoj tribini, prije njene rekonstrukcije, koja će nadamo se početi na pauzi.

Utakmica se igra u petak sa početkom u 18:00 h.
Ne kasnite sa ulaskom na stadion!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije posla, škole, treninga, prije večernjeg izlaska – pravac Grbavica, pravac Jug!", stoji u saopštenju.

Željezničar je putem društvenih mreža najavio da se meč igra od 18 sati, a navijači su u komentarima uz uvrede igračima, te stručnom štabu i rukovodstvu najavili dolazak na meč, istakavši da je klub ispred svakog pojedinca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Ovo je vic godine! Pa bas ovi takozvani navijaci tj njihove vodje, kriminalci, upravljaju sa Zeljom. To u Sarajevu znaju i ptice na grani. Ugasice im klub grupica narkodilera i kriminalaca.
2 0
E.Car
Ostaviti samo igrače ispod 24 godine a svima ostalim se zahvaliti!!! A neke ispratiti sa par šamara, ala Mekić jer ne poštuje klub!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti