Manijaci okrenuli leđa igračima Željezničara, uputili su im i sočnu psovku

Nakon debakla na Tušnju

Manijaci okrenuli leđa igračima Željezničara, uputili su im i sočnu psovku

Haris Zilić

Željezničar je još jednom razočarao svoje navijače. U 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine poraženi su na Tušnju od FK Tuzla City rezultatom 3:0.

Užasna partija Plavih, a rezultat je mogao biti još ubjedljiviji da golman Muftić nije imao nekoliko sjajnih intervencija koji spašaov Željezničar najveće bruke u historiji.

Nakon završetka meča najvatreniji navijači Željezničara popularni Manijaci koji su došli u Tuzlu imalu su žestoke povike i sočne psovke prema svojim igračima.

Prvo su im uputili nekoliko oštrih riječi, a zatim su im i okrenuli leđa.

Reakcija navijača dovoljno govori šta misle o igri svojih ljubimaca danas na Tušnju gdje su mogli doživjeti i totalni brodolom.

Situacija veoma teška za Željezničar

Oglasi

Igrači su se nakon reakcije navijača samo okrenuli i pognutih glava otišli u svlačionici svjesni i oni užasnog izdanja danas.

Ono što više boli navijače kluba sa Grbavice je činjenica da je Željezničar sada bliži opasnoj zoni nego Evropi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promjene na klupi nisu urodile plodom i Plave očekuje duga i teška zima.

Užasna izdanja imaju i šlag na tortu, a to je podatak da u osam gostujučih utakmica ove sezone tim sa Grbavice nije upisao nijedan gostujući bod.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Generalni sponzor okrenuo ledja igracima, svasta.
6 0
Ham0
Isti ovi tzv navijaci vode klub i oni su ga prodali za siću. Dokle ce svi ostali žmiriti i praviti se gluhi i nijemi? Zelju vode ovi kriminalci sa juga i odvesce ga u stecaj
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti