Selektor obradovao Drinu i Drlju

Saopšteno sa Grbavice

Selektor obradovao Drinu i Drlju

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović
FK Željezničar pohvalio se pozivima selektora mlade reprezentacije naše zemlje Igor Janković.

Naime, Janković je pozvao Amara Drinu i Andriju Drljo. Drljo je standardan bio ove sezone, sve do posljednja dva kola kada je prednost dobio iskusni Aleksandar Kosorić.

Drina je ove sezone upisao 14 nastupa u prvenstvu, te dva u Kupu BiH. Ponikao je na Grbavici, a za mladu reprezentaciju BiH upisao je do sada tri nastupa.

Kada je Drljo u pitanju, on je stigao na zimskoj pauzi iz HŠK Zrinjski i pokazao se kao kvalitetno pojačanje.

Drljo je za Željezničar upisao četiri nastupa te postigao i pobjedonosni pogodak u Kupu protiv Leotara (2:1) za prolaz dalje.

Dres mlade reprezentacije naše zemlje nosio je u deset navrata. Ponikao je u Širokom Brijegu, nastupao i za zagrebački Dinamo te u Mađarskoj.

Oglasi

“Amar Drina i Andrija Drljo dobili poziv za U-21 reprezentaciju BiH.

Selektor U-21 reprezentacije BiH, Igor Janković, pozvao je dva fudbalera Željezničara, Amara Drinu i Andriju Drlju.

Mlada reprezentacija BiH će 28. marta u Velikoj Gorici odigrati prijateljski susret sa mladom selekcijom Kine.

Okupljanje je zakazano za 20. mart.“, objavili su sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar svoj naredni premijerligaški meč igra u nedjelju u Modriči protiv Sloge Doboj, a zatim u četvrtak protiv Zvijezde Gradačac revanš meč Kupa BiH.

Plavi sa Grbavice su u igri za Evropu, kako u ligi, tako i u Kupu naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Azur77
"Drljo je standardan bio ove sezone, sve do posljednja dva kola kada je prednost dobio iskusni Aleksandar Kosorić" Pa novinarcicu jel to Kosorić umjesto Drlje igro hahhahahh,valjda je umjesto Drine na mjesto štopera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi