Član UO FK Željezničar nakon pet mjeseci u klubu najavio odlazak

Oglasio se na društvenim mrežama

Član UO FK Željezničar nakon pet mjeseci u klubu najavio odlazak

E. Čaušević

Redovna sjednica Skupštine Željezničara bit će održana sutra na Grbavici.

Željezničar je potvrdio na zvaničnoj stranici da će u Plavom salonu na stadionu Grbavica biti održana ova sjednica sa početkom u 19 sati.

Također, iz kluba su objavili da je sjednica zatvorena za javnost zbog ograničenog prostora, te da će istoj moći da prisustvuju samo delegati Skupštine, članovi Upravnog i Nadzornog odbora, te administracija ovog kluba.

Nakon potvrde o održavanju redovne sjednice član Upravnog odbora Željezničara, Nedim Lipa, poručio je putem društvenih mreža da je sutra njegov zadnji dan na toj funkciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lipa je poručio da je prethodnih pet mjeseci otkako je u Upravnom odboru bilo itekako uzbudljivo u klubu, te da se trudio dati svoj doprinos voljenom klubu.

Također, Lipa je jasno dao do znanja da svi koji žele pomoći klubu moraju zasukati rukave i raditi, ali ne iz sitnih interesa već iz ljubavi prema klubu sa Grbavice. Poručio je da je Željo veliki klub čija budućnost nikako ne bi trebala biti upitna.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ostaniiiiiii Lipaaaaaa ne idi sad kad brod tone hahahaahahahaaahah
9 12
hzsg
Dobro si ovoliko izdrzao.! Molim prije odlaska, objasni nam, šta je obecanjima vezanim za generalnog sponzora, sa potencijalnim investitorom, sa strateskim partnerom. Reci GLASNO I JASNO, NECE NAS NIKO.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi