FK Željezničar i Nermin Bašić nastavljaju saradnju

Produženje ugovora

FK Željezničar i Nermin Bašić nastavljaju saradnju · Zvanično

Haris Zilić

Dosta je aktivno u FK Željezničar u junu, a danas su Plavi ozvaničili saradnju sa trenerom Nerminom Bašićem i u narednom periodu.

Naš portal je ovu informaciju prenio početkom prošle sedmice, a sada je dobilo i zvaničnu potvrdu. Bašić i Željezničar su produžili saradnju na dvije godine.

Nermin Bašić je danas potpisao produženje ugovora sa FK Željezničar na dvije godine uz opciju produženja na još jednu godinu", saopšteno je iz FK Željezničar.

Nakon potpis Bašić je dao i izjavu koju je prenio zvanični sajt kluba sa Grbavice.

"Jako sam sretan što sam dobio povjerenje, prije svega navijača, predsjednika Kluba, Upravnog odbora, sportskog direktora. Velika je čast voditi Željezničar, isto tako i velika obaveza. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali jedan duži ugovor, dvije godine plus jedna.

Oglasi

Sam ugovor nam govori da želimo dugoročno da sarađujemo, da želimo da pravimo nešto novo, možda nešto drugačije u okvirima koje trenutno imamo", rekao je Bašić nakon potpisa.

FK Željezničar i Nermin Bašić produžili saradnju 🔵⚪ Nermin Bašić je danas potpisao produženje ugovora sa FK Željezničar...

Posted by FK Željezničar on Monday, June 12, 2023

FK Željezničar je pod vodstvom Nermina Bašića, koji je naslijedio Edisa Mulalića, izborio treće mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i izlazak u pretkola Konferencijske lige.

Ovaj stručnjak je FK Željezničar do sada vodio na devet utakmica i ima četiri pobjede, dva remija i tri poraza uz gol-razliku 12:11.

Ono što je najbitnije za navijače tima iz Bulevara Ivice Osima, s njim na čelu Željezničar se vratio u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi danas počinju pripreme za novu sezonu, a na Grbavici će biti i novih imena, jedno od njih je i Brazilac Allyson koji dolazi na probu iz redova Neretvanca iz Opuzena gdje je bio najbolji fudbaler.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1675926959
Kakvi ovdje kreteni pišu to nije humano Da je umjesto njega potpisao Gvardiola rekli bi "šta će on,da je šta valjo nebi ga Man.City otjero"hahahah.Tupani obični.Sreća pa možete samo tipkat i trolat
3 4
komentator1
Hahaahhahaahahhahahahaabahahhahahaa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi