12

Komentari (12)

Realist
Hoce li opet bacat baklje na žene i dijecu ko jucer u Mostaru.
Amaw
Sta su ultrasi radili kad su bili na grbavici?
SA1921BA
hzsg
He, he , he cuj delegat iz samo njemu poznatih raloga....konstatovao da je utakmici bilo prisutno 4000 navijaca. Mislim da je krajnje vrijeme da ovi iz željkana (ovdje mislim i na Vas zagrižene novinare) prestanu lupetati sa brojkama..., svi znate da je kapacitet Grbavice 11000 sjedecih mjesta, pa jednostano možete presuditi koliko je gledalaca bilo na utakmici..., u najmanju ruku delegat je bio JAKO REALAN. Hvala!
SA1921BA
Lupetati? Sta delegat zna koliko je bilo ljudi pa imaju brojaci karata zar ne? Koliko je gledalaca bilo mogao si i ti presuditi a to je ova brojka oko 6 hiljada al pošto ti je KRIVINA ti se slažes sa delegatom. No tekma sa Širokim ce opet potvrditi ono što vec svi znamo a to je da je Željo najgledaniji klub u BiH vec godinama. A ti hrakpljucsg masi ušima. Hvala!!
HerrOttoFlick1921
Vas na derbiju ne dodje ni blizu 4 milje. Zato, poklopi se usima mali.
primo
Komšija, kapacitet Grbavice je 13.449 sjedećih mjesta. Na pomenutoj utakmici je bilo više od polovine stadiona popunjeno(imaš fotografije na portalima). Delegat je bio lijen da traži podatak brojaca karata od domaćina/organizatora susreta, jer možda nije nikad bio prisutan na utakmici sa većim brojem gledalaca.
Jugjesamojedan
13.449 sjedećih mjesta, stadion je bio u najmanju ruku ispunjen do pola, što znači da je utakmici prisustvovalo najmanje 6700 navijača
mido1921
Ti si neki mudrac izgleda! Klub je objavio zaradu od prodaje karti, ako znaš matematiku lako je izračunati. Dodaj i godišnje kao i desetogodišnje ulaznice.
Amaw
11 hiljada al prije 5 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti