Željezničar obradovao navijače terminom meča protiv NK Široki Brijeg

Spektakl se očekuje na Grbavici

Željezničar obradovao navijače terminom meča protiv NK Široki Brijeg

Samir Mlaćo
Veliko iznenađenje napravili su sinoć nogometaši Željezničara u Mostaru.

Plavi sa Grbavice savladali su aktuelnog prvaka Zrinjskog, iako su nakon prvog poluvremena gubili 1:0.

Sjajnom igrom u nastavku dolaze do preokreta i itekako mogu biti zadovoljni.

Sada su na četiri boda u dva kola, a pravi ispit čeka ih već u narednom kolu kada na Grbavicu stiže NK Široki Brijeg, jedina momčad sa maksimalnim učinkom u dva kola.

Širokobriježani standardno na Grbavici igraju dobro, a FK Željezničar je potvrdio da se navedeni meč igra u nedjelju sa početkom u 19 sati.

Vjera u tim! 🔵⚪ Željezničar je savladao Zrinjski u Mostaru sa 2:1, a narednu utakmicu igra u nedjelju protiv Širokog Brijega. Vidimo se na Grbavici u 19:00 sati. 📷 Adem Ćatić, www.fkz.ba

Posted by FK Željezničar on Sunday, July 24, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da će ovaj termin obradovati navijače Željezničare i očekuje se ispunjena Grbavica.

Željezničar je protiv Leotara imao podršku više od 6.500 navijača, no zanimljivo da je delegat Franjo Grganović iz Novog Travnika odlučio da iz samo njemu poznatih razloga navede da je susretu prisustvovalo tek 4.000 navijača.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
He, he , he cuj delegat iz samo njemu poznatih raloga....konstatovao da je utakmici bilo prisutno 4000 navijaca. Mislim da je krajnje vrijeme da ovi iz željkana (ovdje mislim i na Vas zagrižene novinare) prestanu lupetati sa brojkama..., svi znate da je kapacitet Grbavice 11000 sjedecih mjesta, pa jednostano možete presuditi koliko je gledalaca bilo na utakmici..., u najmanju ruku delegat je bio JAKO REALAN. Hvala!
4 13
Realist
Hoce li opet bacat baklje na žene i dijecu ko jucer u Mostaru.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi