Hladan tuš na Grbavici

Trenutno je 1:1

Hladan tuš na Grbavici

Edmir Škorić

Željezničar je vodio na poluvremenu utakmice devetog kola Premijer lige BiH, ali je ubrzo Široki u nastavku izjednačio na 1:1.

Nakon sjajnih odbrana golmana Muftića u 29. minuti, Željezničar je sačuvao mrežu, a onda u 39. minuti preko Semira Štilića došao u vodstvo.

Amoah je uposlio Štilića, iskusni veznjak pobjegao odbrani gostiju i rutinski pogodio za 1:0, što je bio rezultat prvog dijela meča.

Chinedu je odmah na poluvremenu ušao umjesto Tomića kod Širokog Brijega, Turanjanin umjesto Ćosića kod Željezničara.

Upravo je Chinedu uposlio Kpana, koji je u 55. minuti matira Muftića i donosi veliku radost gostima, koji žele da nastave sa dobrim rezultatima u sezoni.

Ipak, ubrzo nakon tog gola Željo je umalo ponovo poveo, ali je Tomić sjajno odbranio udarac Štilića u 58. minuti sa oko 20 metara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ima još dovoljno vremena do kraja da vidimo još neki gol, a obje ekipe podjednako žele da upišu velika tri boda danas.

Utakmicom na Grbavici kompletirat će se deveto kolo Premijer lige, a već narednog vikenda igra se 10. kolo, s tim da će sav fokus biti na meču sarajevskih rivala koji će snage odmjeriti na Koševu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Basic nije kriv sekunde. Allyson meni ovaj ne bi igrao ni za juniore kamoli za prvi tim. Santos vam je bio mama i Amoah ce otici djaba. Ovo je rasulo tesko
0 0
Ovog trenutka Siroki brijeg je postigao jos jedan gol sada je Zeljo - Siroki 1 : 2
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi