U Izraelu već kuju plan za Željezničar

Maccabi ništa ne prepušta slučaju

U Izraelu već kuju plan za Željezničar

Admin Čaušević

Željezničar će u prvom pretkolu Europa lige gostovati Maccabiju iz Haife. Do utakmice je ostalo sedam dana, a u izraelskom klubu su već skovali plan za Plave. 

Naredni meč Maccabi Haifa će imati u subotu kada će u okviru izraelskog Toto kupa odmjeriti snage sa Hapoel Beer Shevom, a trener Barak Bakhar nema namjeru da bilo šta prepusti slučaju.

Naime, kapiten ekipe Nete Lavije koji nije igrao u pretodnom duelu će propustiti i duel sa Beer Shevom jer ga Bakhar želi spremnog za Željezničar.

U subotu neće igrati ni defanzivac Ayid Habshi jer u Maccabiju nisu spremni da rizikuju te da ostanu bez ovog 25-godišnjaka za meč sa Željezničarom.

Paralelno se završava i transfer Georgea Mendzaka. Kamerunac je dogovorio sve uslove i u narednim danima se očekuje njegov dolazak u Izrael.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, pojačanje Maccabija za Evropu bi mogao postati i Bogdan Planić. Izraelci žele 28-godišnjeg srbijanskog devanzivca, ali pregovori sa FCSB i Gigijem Bakalijem ne idu po planu.

Utakmica Maccabi Haifa - Željezničar igra se 27. augusta sa početkom u 19 sati. Za glavnog sudiju je određen Dragomir Draganov, a asistirat će mu Georgi Todorov i Hristo Hadzhiyski. Četvrti sudija je Radoslav Gidzhenov, također iz Bugarske.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Tek je početak sezone. Zeljo može ovo proći. Samo da ostave srce na terenu. Sretno komšije
20 2
The_maniacs87__
HOCEMO SRCE NA TEREN!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti