FK Željezničar objavom obradovao navijače

Potvrđeno sa Grbavice

FK Željezničar objavom obradovao navijače

S. Mlaćo

Jučer je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova Premijer lige.

Kako je već poznato, samo NK Čelik nije dobio licencu za takmičenje u PL, te će Zeničani pokušati planove ostvariti preko Drugostepene komisije.

FK Željezničar potvrdio je danas na svojoj stranici da je dobio licencu za domaća, ali i UEFA takmičenja za predstojeću sezonu.

"Fudbalski klub Željezničar je dobio licencu za UEFA i domaća takmičenja za predstojeću sezonu 2020/21.
Prvostepena komisija NFSBiH je pozitivno odgovorila na zahtjev Kluba, koji je ispunio sve kriterije, administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i finansijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine", stoji u saopštenju kluba sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar trenutno u Premijer ligi zauzima drugo mjesto, a još uvijek nije donesena odluka da li će sezona prekinuti ili nastaviti.

Najavljena sjednica IO NS BiH još uvijek nije zakazana, a klubovi su počeli sa treninzima i nestrpljivo očekuju konačnu odluku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zizu82
Najveći uspjeh kluba u zadnjih 8 godina....
10 4
hzsg
Hajmo sad svi jedan aplauz zeljkan dobio licencu. Strašan uspjeh, svi smo ostali zatečeni.....
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi