29

Komentari (29)

Div iz šehera
Kakav je snimak nema sanse da se vidi jeli ga dirao i dali je bio opsajd a po prilikama Gosk je nezadovoljan bodom sramota za klubove iz Šehera
ZeljeznicarSampion
gledao sam prijenos uzivo i kad su pustili poslije iz drugog gola vidjelo se da ga nije ni dohvatio, ovaj pao ko pokosen
Fce
Greska golmama nije trebao izaci na igraca cudim se da ovakv golman igra za reprezentaciju on je cista 0
jogabonito
Bolji od Begovica po meni,makar ima tipicne skolske pokrete,Begovic kao da pliva delfin stil,bez uvrede,
nemozetako
100% je bolji, zato je on u Zeljeznicaru a on tamo u engleskoj PL. Uredu je kada nekoga vise volis, to postujem, al kad vec hoces da iznosis neke izjave nek budu objektivne, a ne subjektivne. Svako dobro
ljoze01
nemozetako Onda i ti budi objektivan, a nemoj pljuvat Želju na svakoj objavi
nemozetako
Drug ne pljujem uopste. Ne mrzim Zeljeznicar uopste, ma koliko moji postovi bili tako napisani. Pocei sam komentarisati vase postove kada ste dizali Zelju u nebesea a niste mogli gila da zabijete, a kritikovali ste Velez. Budi iskren pa priznaj jel objektivna ova izjava gore da je Kjosevski bolji od Begovica??
jogabonito
Pardon,izjava nije objektivna,ali nije ni previse subjektivna.Trevao sam reci da Kjosevski nije losiji od Begovica.Zamisli situaciju da od sutra Begovic brani za Zelju,a Kjosevski za Bournemouth,to je po menu sve u pet dekagrama,cak mislim da na tu trampu A.Osim ne bi pristao.
jogabonito
Pardon za gramaticke pogreske
nemozetako
Ti si sa ovom izjavom pokazao da nisi uopste pri sebi, tako da nemam sta duljiti u raspravama sa tobom. Zelji zeljim da zavrse drugi na tabeli, odmah ispred Zrinjskoga.
jogabonito
Postujem tvoje misljenje,nemam nista protiv Begovica,nisam ni navijac Zeljeznicara,ali zelim reci da je Begovic nezasluzeno godinama prvi golman reprezentacije,da on jednostavno nicim ne odskace od ostalih bh golmana,a i njegov Bournemouth bi imao makar 10 bodova vise sa nekim prosjecnim golmanom,ne mislim na Kjosevskog,ali sa Sehicem npr.
jogabonito
On je jedan od rijetkih trenera koji ne trazi alibije i spreman je da se suoci s istinom u svakom trenutku,a svi znamo kako je to tesko.
nemozetako
Amaw posteni iskreni. Prosvjetitelj, a da o analizama utakmica, zajebo je babu Ivicu
jogabonito
Budimo realni,jedini koji je ukazivao na probleme u bh rep.,jedini koji je javno rekao da je Spahicu trebalo reci da je protiv Francuza na Saint Denis-u pogresio,kao i protiv Nigerije u Brazilu.Potom je pricao o Bazdarevicevim spletkama,ali na kulturan nacin,da se covjek ne uvrijedi.
nemozetako
Budimo realni, i covjek koji spletkari i koji se kiti ocevim "uspjehima" pa dode na tv i glumi ajnstajna. Sve sto radi je prosipanje price iz supljeg u prazni. Kada akontas sta je sve on rekao dodes na ono sto bi ti rekao i bilo ko ko prati fudbal.
ljoze01
nemozetako De se saberi malo, ne znaš šta pričaš. Očevim uspjesima lik osvojio cijelu ligu kad je htio? Svi mi dobro znamo čiji je punac obećavao, a nikad nije platio :D
jogabonito
Cinjenica je da svi igraci koje A.Osim trenira napreduju i da o njemu rijetko koji igrac lose prica.Ako to nije pokazatelj kvaliteta jednog trenera,onda ne znam sta je.
jogabonito
Generalno gledajuci,Zeljeznicar se popravlja od kada je trener A.Osim .Mislim da bi isti slucaj bio i sa reprezentacijom B i H.
ZeljeznicarSampion
Kad su ponovo pustili snimak dosudjenog penala vidjelo se da nije ni dohvatio Veca, ko kaze suprotno il je corav il kompleksas
bebi
Ne brani niko Zrinjskom da opet bude ko i lani ... samo polako :) Ovoliko radovanje “komsija” prisjest ce im ...
forza_juve
Bolje zvuci Gosk osvojio samo bod
ljoze01
Bolje zvuci prvo gledaj pa onda dodji i seri majmune...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.