Četiri potpisa na Grbavici!

FK Željezničar objavio

Četiri potpisa na Grbavici!

Midhat Šljivak

FK Željezničar danas je potpisao ugovore s četvoricom fudbalera.

Tim s Grbavice saopštio je kako su četvorica mladih fudbalera potpisali profesionalne ugovore, a to su Benjamin Križevac, Ajdin Kobašević, Tarik Karić i Ali Pašić.

Benjamin Križevac rođen je 17. decembra 2003. godine u Tuzli, a u omladinsku školu Želje stigao je u februaru 2020. godine iz kalesijske Bosne. Križevac igra na poziciji napadača, a pripreme sa prvim timom obavio je i u zimskoj pauzi.

Ajdin Kobašević je rođen 24. juna 2004. godine u Sarajevu. Od 2016. godine je na Grbavici, a talentovanom stoperu ovo su druge pripreme sa prvim timom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tarik Karić je rođen 19. septembra 2005. godine u Sarajevu. Reprezentativni golman u Želju je stigao 2018. godine iz Famosa, a nedavno se priključio prvom timu.

Ali Pašić je rođen 28. juna 2005. godine u Sarajevu. Igra na bočnim pozicijama, a na Grbavicu je stigao 2015. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596870987
E grdna rano
2 2
Baboisback
Konacno se pametno radi. Razvijati mlade igrace,ali jos samo da se ne prodaju za kikiriki.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi