FK Željezničar: Preispitat ćemo sve transakcije između Amara Osima i kluba

Sa Grbavice se oglasili

FK Željezničar: Preispitat ćemo sve transakcije između Amara Osima i kluba

Na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Željezničar osvanulo je saopštenje za javnost.

Željezničar je obavijestio javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom ovog kluba u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini, navodi se na fkzeljeznicar.com.

"Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.

Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopštenju Plavih sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Počelo je počelo..... Počelo je počelo....
68 11
vanja8
Ma u pravu je Miske,covjek je lijepo rekao,"Necu da vracam necije pare kojim su potkupljivane sudije i kupovane titule"... Amar mislio i jare i pare,dam sudijama,kupim titule,onda vanka odem kao najtrofejniji trener,uzmem pinku od arapa i jos da mi Željo vrati to sve s kamatom... Boga mi dobra filozofija i dobar obrt love koju je tri puta oplodio... I na kraju mu jos klicu "Vrati se najdražiiii" ... E cirkusa majko moja mila...
45 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi