Željezničar ide u Međugorje, Sarvan neće ostati, Mekić "na čekanju"

Plavi nastavljaju pripreme u Hercegovini

Željezničar ide u Međugorje, Sarvan neće ostati, Mekić "na čekanju"

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas će u Međugorje gdje će nastaviti sa pripremama za drugi dio sezone.

Plavi su nakon prozivke ostali u Sarajevu i nastavili sa radom, a treninge su obavljali u hotelu Hills na Ilidži gdje su imali kvalitetne uslove za rad.

Danas će put Hercegovine, a za sada nema velikih promjena u igračkom kadru.

Klub su napustili do sada Anel Hajrić, Nermin Jamak, Asim Zec i Haris Hajdarević, a novih imena još uvijek nema.

Nedim Mekić je još uvijek pod ugovorom sa FK Radnik i sa Bijeljincima je počeo pripreme, no nije isključeno da ipak završi na Grbavici.

Na probi se našao mladi vezista Deni Sarvan koji je posljednji angažman imao u NK Bratstvo, ali stručni štab je odlučio da Sarvan ne ide put Hercegovine i on neće dobiti ugovor sa Plavima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već duži period sa Željezničarom trenira i mladi Damir Hrelja koji je stigao iz FK Goražde. Hrelja se lakše povrijedio pa trenutno nije u pogonu, no naredne sedmice će se vjerovatno priključiti ekipi u Hercegovini.

Željezničar će u Međugorju boraviti od 22. januara do 2. februara, a zatim i u drugom dijelu priprema od 5. do 15. februara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Sarvan pitar mrtvi...
13 1
Sarbit2019
Sarvan je ozbiljan igrac momak željan titula.Smješi mu se titula 1 lige F BiH u Željkanu neče pehar osvojiti da igra čitav život,a Zvijezda iz Gradačca je ipak stabilniji klub od Željkana.Sretno Sarvane da podignes pehar.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi