Ekspedicija FK Željezničar otputovala na pripreme na Zlatibor
Foto: Adem Ćatić, www.fkz.ba

Poznata i imena protivnika

Ekspedicija FK Željezničar otputovala na pripreme na Zlatibor

Eldar Ganibegović

FK Željezničar nastavlja s pripremama za početak naredne sezone, a Plavi s Grbavice danas su otputovali na Zlatibor.

Prije osam dana Nermin Bašić izvršio je prozivku, a FK Željezničar danas započinje drugi dio priprema koji će provesti na Zlatiboru.

Plavi s Grbavice otputovali su u Srbiju, gdje će igrati protiv Arsenala iz Tivta 24. juna i Sutjeske iz Nikšića četiri dana kasnije.

Danas je jednogodišnji ugovor sa Željezničarom potpisao Edin Rustemović, te je i on našao svoje mjesto na spisku putnika na Zlatibor.

Golmani: Vedad Muftić, Tarik Karić, Ajdin Mulalić.

Odbrana: Marin Galić, Amar Musić, Irfan Jašarević, Ali Pašić, Edin Cocalić, Aleksandar Kosorić, Dražen Dubačkić.

Oglasi

Vezni red: Haris Hajdarević, Nedim Mekić, Anel Pirić, Semir Štilić, Abdulmalik Al-Jaber, Edin Rustemović, Adonis Bilal, Joseph Amoah, Hamza Gasal, Allyson.

Napad: Sulejman Krpić, Dženan Haračić.

Veznjaka Armina Hodžića nema na spisku te će on uskoro potpisati za novi klub i to u inostranstvu, dok nema ni njegovog starijeg imenjaka i prezimenjaka čija će sudbina biti uskoro poznata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, FK Željezničar će ovog ljeta igrati i Evropu, a počet će od prvog pretkola Konferencijske lige. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Je li to gazda mile i nećak mu vico sredili braci pripreme na ravnoj gori? Fino Mashallah, da im malo izadjete iz shupaka i udahnete svezeg srpskog zraka.
1 1
zgembo.popuslic
Gdje je mladi Drina?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi