Glavni dio priprema prema svemu sudeći u Međugorju

Danas prozivka na Grbavici, Akrapoviću su pojačanja itekako potrebna

8

Komentari (8)

avalkaB
Naprwijed Žveljo Bubavi Mo'a!!!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Galic Drljo Turanjanin Cosic Gasal..... out. Skinite ovo sa platne liste.
user1664128717
Zašto Galić ??
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kako zasto? Lik je kriv za 70 % golova koje je Željo primio u zadnje 2 godine.Pronadji na netu i pregledaj svaki go i bit ce ti jasno. Zadnji upotrebljiv centarsut uputio 2022 g.
zgembo.popuslic
Nasi bekovi u zadnjih 10 godina nisu uputili centarsut da valja a Galic je jedan od "boljih" bekova koje smo imali. Sad zamisli kakvi su ostali bili. A ako cemo posteno, od ove ekipe rijetko ko zasluzuje da ostane, mozda dva tri igraca najvise. Druga je stvar sto nemamo para za bolje pa ove moramo trpit
Bit ce gusto bit ce 0:2
Cini se da ne gledamo istog Želju ako je Galic jedan od boljih..... Poslije one njegove blamaze u Gabeli kad smo izgubili od Veleza (Osim ih vodio) da je imalo struke u klubu nikad ga vise nebi odjeno plavi dres.A najgore je sto skoro svaka utakmica podsjeca na Gabelu. Vrati izvjestaje svih utakmica i sam prosudi koliko je taj lik povalio Želju.
zgembo.popuslic
Ovog Zelju su svi povalili jer nemas para za bolje igrace pa ih moramo trpit. Otjerali smo Malica da bi doso Galic a oba u 5 deka. Ako cemo sad otjerat Galica da bi dosao neki Palic onda nam se isto pise. Govorim ti samo primjer a ovakva je situacija skoro na svakoj poziciji. Otjeramo jednog igraca a dovedemo drugog koji nije nista bolji a bude i gori. Poenta je da bez para ne mozes nista nego se samo vrtimo u krug sa istim kvalitetom igraca. Jedan ide, drugi dodje a na kraju opet nigdje rezultata
Drakula
Solidan trener nista specijalno. Basic je trebao ostat jer ni Murinjo ih ne vadi iz ove situacije sa ovakvom ekipom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.