13

Komentari (13)

Sarbit2019
Semir Gay Ceric kada kaže on ķaže malo , a glupo.Reci ti nama el gay prezidente ? Mislis li se ti uhvatiti za džep ili imaš zmiju Kobru u novcaniku ? Kada ide sergija za dijasporu i prodaja sadaka kupona ? Mogu li se ove godine vitre upaltiti željkanu i igracima da se podjeli bar po Bajram banka ? Do kada ce Baka dobaciti. Imaš li bolan namjeru dolaziti. To pitam za druga iz Tuziteljstva ? Kako idu Tokemoni ? Šta kažu Power Rengers ? Online ? JA I ?
Colsa
mali željo VELIKA UBLEHA.
Asam85
Marš Aladine, ti i tvoja čarobna lampa. Pa kada ćemo se uozbiljiti i prestati od Želje praviti komediju. Dosta nam je više da budemo prvi na Balkanu po glupostima, daj te da budemo deseti po tome što ćemo slijediti rad i uspjeh npr. Dinama, ali da već jednom počnemo.
BordoBijeli_exyu_sa
A hljeb te ****
pjanke.sa
Joj braco zeljvci vi ste sa ovom ublehom ograjisali. Kao i mi sa ovim Mesanovicem, brate frajer ko da pod sihrama igra. Kako dodje on sve nizbrdo nam krenu.
zgembo.popuslic
Nesto se on ko trudi, neke inovacije predstavlja al mrka kapa.. nema od tog nista, nije ovo Svedska, ovo je Balkan
pjanke.sa
Ama totalno pogresna taktika. Covjek umjesto da suti i radi, on nekakve istorijske poteze vuce, vidi se da je megaloman. Odmah idemo najbolji potez, Zeljo jedini na Balkanu...bla bla bla a vamo nemaju ljudi sta da jedu i nigdje para. Prvo stabilizuj pasa redovne troskove onda rekorde postizi. Mozda moze i ovako ko zna. Vidjecemo. Izgleda da ce imsa ovim biti ili dza ili bu. A prije ce bit bu
Rivaldo
Joj ubleha, majko draga ?
Zaštita Identiteta
Prvo plate gospodo, lako ćemo za te ublehe.
mosaljozemosaplavo
primili su zadnje 3 plate, nije to izgovor za lose igrace
mosaljozemosaplavo
Potvrdjeno je od strane predsjednika, prije toga su duzni jos 4 plate a kad vec brines brigu o nasem klubu raspitaj se za svoj klub koliko su duzni svojim igracima.
rabodimis
Ma samo da hakeri ne ukradu kablove, sve ce bit super..
MUFCDOGROBA
jahahahahahah popravi mi dan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti