FK Željezničar: Radovi na montaži krova istočne tribine se obustavljaju do završetka meča s Veležom
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Odluka Uprave kluba

FK Željezničar: Radovi na montaži krova istočne tribine se obustavljaju do završetka meča s Veležom

FK Željezničar je obavijestio javnost o dosadašnjim i budućim aktivnostima u vezi sa radovima na postavci krova istočne tribine stadiona Grbavica.

"Ovom prilikom želimo da informiramo naše vjerne navijače kao i cjelokupnu javnost, da je Upravni odbor FK Željezničar donio odluku da se radovi na montaži krova istočne tribine stadiona Grbavica obustave do okončanja zadnje prvenstvene utakmice sa FK Velež iz sigurnosnih razloga, koja je zakazana za 7. decembar", navodi se na zvaničnoj stranici ovog kluba.

Iz Uprave kluba su naglasili da ne žele dovoditi u pitanje bezbijednost publike na stadionu iz razloga što bi otvaranjem gradilišta na istočnoj tribini bilo neophodno obezbijediti dodatne sigurnosne mjere, što bi izazvalo neplanirane troškove klubu. Izvođač radova trenutno izvodi radove koji ne podrazumijevaju zatvaranje tribine, uključujući mjerenja, bušenja, pripreme ankera i sl.

Na kraju je značajno naglasiti, da pomjeranje početka pripreme i montaže konstrukcije krova neće uticati na planirani datum završetka radova i svečano otvorenje istočne tribine stadiona Grbavica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sema
Znamo da je ovo ubleharska uprava ali jel postoji nadzor da malo vidi ovu super koroziranu konstrukciju... Sa ovim ublehama i poluamaterskom firmom za izvodjenje nam se crno pise....
7 4
VelaHavle
Pa onda se kaze sa je iz finansijakih razloga, a ne sigurnosnih i bezbijednosnih.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi