Potez Santosa nakon meča mlada navijačica Željezničara će pamtiti cijeli život

Brazilac je omiljen na Grbavici

Potez Santosa nakon meča mlada navijačica Željezničara će pamtiti cijeli život

S. Mlaćo

FK Željezničar je sinoć obradovao svoje navijače i u jednom od derbija kola savladao FK Velež.

Bilo je 2:1, te su Plavi ostali u borbi za Evropu. Navijači su imali razloga za slavlje nakon meča, a ovacije je ponovo dobio sjajni Brazilac Clerismario Santos.

Santos se i sinoć upisao u listu strijelaca, bio je to njegov šesti pogodak ove sezone i drugi je strijelac kluba sa Grbavice, ispred njega je samo Joseph Amoah koji je postigao sedam pogodaka.

Santos je već odavno osvojio simpatije navijača Željezničara, a nakon meča ispunio je želju i jednoj mladoj navijačici.

Ona je na stadion stigla sa porukom u kojoj je zamolila Santos da se potpiše na njen dres, što je simpatični Brazilac i učinio.

Došao je do zapadne tribine i ispunio joj želju, te sigurno priredio trenutak koji će pamtiti za cijeli život.

Santosu na kraju sezone ističe ugovor sa FK Željezničar, a veliko je pitanje da li će potpisati novi ugovor i naredne sezone nositi plavi dres.

Meč na Grbavici pratilo je prema zvaničnim podacima 7.100 navijača, a Željezničar do kraja ove sezone Premijer lige očekuju tri meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će narednog vikenda odigrati vječiti derbi sa FK Sarajevo, zatim ugostiti HŠK Posušje, te u posljednjem kolu u goste FK Sloboda.

Trenutno je FK Željezničar na četvrtom mjestu koje u ovom trenutku donosi plasman u Evropu, a svakako će sve ovisiti i od meča Kupa između Zrinjskog i Veleža.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi