Pobjeda Plavih sa Grbavice

FK Željezničar savladao Vorsklu

17

Komentari (17)

AmaRam4
Ovaj Zeljoo da jebee mnogee
Secerko
Zeljo je dobro igrao
Zvatic
Ovo ti je dva losa ubise Milisa. Ovaj centarfor u Zelje da te Bog sacuva,..sta je ovo?
ljoze01
Mogao si malo i svoj klub pratit :D
Zvatic
Pratim ja sve))
nemozetako
Kako ste jaki mozete sada da igrate egal sa Krupom i Tuzlom Cityem i to na svom terenu. Za gostujucih terena ima tu jos posla
Zvatic
Eto nas Sabite druze da se pohrvemo ko nekad davno.
Zvatic
Ma bjezi Sabite,..ne pismen si.
HAMIC
hahahha popusi ti nama na nasem terenu
nemozetako
Hahahaha nema se u tebe sta popusiti, jedino polizati hahaha.
nemozetako
To reci svojim kolegama oni su prvi poceli i ovdje i na forumu da nas provociraju, a mi Velezovxi smo poznati da nikad ne zapocinjemo borbu koju ne mozemo zavrsiti.
nemozetako
Ono je i dan danas nas stadi9n, ko god ga spomene zna da je Velezov, al politika uplela prste. Zasto vi "najveci klub BiH" ne mozete da budete glavni u svom gradu???
ljoze01
nijepoznat
nijepoznat
nijepoznat
ko je glavni u Mostaru,,,hahahahaha
nemozetako
Velez vazda bio i vazda ce biti. Jer smo jedini klub u Mostaru i Hercegovini. Ostale ne pikam jer mrze BiH i kazu da vole Hrvatsku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.