FK Željezničar se zahvalio Antoniju Paviću!

Lijevi bek napustio Grbavicu

FK Željezničar se zahvalio Antoniju Paviću! · Zvanično

I u ekipi Željezničara, već sada je jasno, će biti nekoliko promjena do početka sezone 2020/2021.

Danas se Željezničar zvanično zahvalio lijevom beku Antoniju Paviću na pruženom u plavom dresu u minule dvije godine i tako potvrdio da je 25-godišnjak napustio Grbavicu.

FK Željezničar se zahvaljuje Antoniju Paviću na pruženom u plavom dresu, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. 🔵⚪ Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Posted by FK Željezničar on Monday, June 8, 2020

Odlazak Pavića ne dolazi kao iznenađenje s obzirom da je o napuštanju Željezničara po okončanju ove sezone i završetku ugovora već govorio za medije u Hrvatskoj.

Pavić je u Željezničar stigao na ljeto 2018. godine nakon jednoipogodišnje epizode u Istri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Istre, Pavić je igrao još za slovenski Koper i Osijek, klub čiji je omladinski pogon prošao.

U dresu Željezničara Pavić je skupio ukupno 47 nastupa i upisao osam asistencija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Pitari otvorila se nova tema o FKŽ, prebacite se ovamo ,dosadno je pisati o nekim vasim lošim poslovanjima od -13 miliona u 3 godine!!! Hahahaha
8 6
aazz
Bio je dobar prvih 10tak utakmica, odlicna saradnja sa Krpicem, nakon toga silazna putanja forme. Hvala i sretno dalje Pavicu.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi