FK Željezničar ST na Predgrađu deklasirao FK Ljubić

Prijateljska utakmica

FK Željezničar ST na Predgrađu deklasirao FK Ljubić

Prvoligaš iz Republike Srpske Željezničar Sport Team u sklopu priprema uvjerljivo je savladao Ljubić iz Prnjavora.

Nakon što remizirali sa dobojskom Slogom i izgubili od Zvijezde, izabranici Zorana Ćurguza su na "Predgrađu" do nogu potukli Ljubić slavivši sa ubjedljivih 7:0.

Već na poluvremenu je bilo jasno da tim iz Prnjavora nema gotovo nikakve šanse protiv domaćih, koji su golovima Babića, Kulenovića, Bilala i Bosančića (3x) na odmor otišli s prednošću od 6:0, da bi u nastavku u strijelce se upisao i Ružičić i postavio konačan rezultat.

Od prve minute za Željezničar Sport Team su nastupili: Avdukić, Čolić, Malić, Kuprešak, Milanović, Babić, Bilal, Bosančić, Kuzmanović, Kulenović i Petrović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ova dva rivala snage su odmjerili i u sklopu ljetnih priprema, kada je utakmica u Prnjavoru završena bez pobjednika 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi