U slučaju novog kiksa hrvatski stručnjak će vjerovatno postati 'bivši'

Ivković pod pritiskom pred Prijedor: "Trebam poslušne vojnike"

4

Komentari (4)

Nikoizniceg
Smijesno. Zalosno i jadno. Ne znam ko moze napraviti od nekih silueta igrace. To je nemoguce. Koliko para toliko i muzike - ne moze se nista praviti bez novca. Lol. O Stili nema potrebe razgovarati, sve je receno.
Brazuka
Trebao je davno ići . Doveo iz hrvatske i utalio se a sklonio željinu djecu. Otjerao i Stilica. Uzeo pare od Kovacevica i doveo igrača koji nije upisao minut. To samo u bih moze proc da okorjeli kockar levati ljude.
rodjak
cuj "bivsi" ,sto neko ce doci bolji pa ce sad redati pobjedu za pobjedom,sto ne pustite covjeka da radi.Zeljo trenutno ima mozda 3-4 PL igraca i ovi rezultati su im sasvim ok kakav roster imaju ,tako da ni Murinjo ne bi nista bolje pravio (realno gledajuci sa strane kao neutralni navijac).
Taceoni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.