Ivković pod pritiskom pred Prijedor: "Trebam poslušne vojnike"

U slučaju novog kiksa hrvatski stručnjak će vjerovatno postati 'bivši'

Ivković pod pritiskom pred Prijedor: "Trebam poslušne vojnike"

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara u seriji su od tri poraza, uključujući i Kup BiH.

Plavi su poraženi proteklog ponedjeljka 3:0 od Zrinjskog, a sutra ih čeka duel sa FK Rudar Prijedor.

Tomislav Ivković je na meti kritika, pa je sigurno veliki pritisak na leđima hrvatskog stručnjaka. On je i najavio sutrašnji meč pred polazak njegovog tima.

“Očekuje nas jedna ratnička utakmica, jedna utakmica gdje uvjeti vjerovatno će biti teži ili drugačiji nego na koje smo navikli. Ovu sedmicu je bilo puno oborina i kiše i vjerovatno će teren biti takav da će biti potrebni ratnici pa prema tome ću tako birati ekipu i staviti igrače na spisak za koje mislim ili smatram da ovoj utakmici najviše odgovaraju. Trebam poslušne vojnike koji će zajedno sa mojim stručnim stožerom i sa mnom ući da dobiju bitku, a poslije bitke se dobije i rat“, kazao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivkovićev status na klupi Željezničara kako saznajemo biće veoma upitan ukoliko Željezničar ne upiše tri boda u Prijedoru, a navijači kluba sa Grbavica najavili su veliku podršku svojim ljubimcima sutra.

Ivković u ovom meču neće računati na kartonirane kapitena Aleksandra Kosorića i Matu Crnčevića, a upitno je još nekoliko nogometaša iz početne postave.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
cuj "bivsi" ,sto neko ce doci bolji pa ce sad redati pobjedu za pobjedom,sto ne pustite covjeka da radi.Zeljo trenutno ima mozda 3-4 PL igraca i ovi rezultati su im sasvim ok kakav roster imaju ,tako da ni Murinjo ne bi nista bolje pravio (realno gledajuci sa strane kao neutralni navijac).
6 2
Nikoizniceg
Smijesno. Zalosno i jadno. Ne znam ko moze napraviti od nekih silueta igrace. To je nemoguce. Koliko para toliko i muzike - ne moze se nista praviti bez novca. Lol. O Stili nema potrebe razgovarati, sve je receno.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi