Sutra razgovor s četiri kandidata, Nalić i Slišković kao najizglednije opcije

FK Željezničar traži trenera

Sutra razgovor s četiri kandidata, Nalić i Slišković kao najizglednije opcije · Saznajemo

E. Škorić

FK Željezničar je još uvijek u potrazi za novim trenerom.

Nakon što je postalo poznato da Amar Osim više neće voditi Plave, na Grbavici su krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, sutra će biti obavljeni razgovori sa četvoricom kandidata, među njima su i Zlatan Nalić, te Baka Slišković kao glavni kandidati.

Četiri kandidata će predstaviti svoje programe i uslove, a članovi Upravnog odbora FK Željezničar glasanjem će donijeti odluku o tome ko će voditi klub u narednom periodu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Ućero vam slišković ako ga dovedete.
3 21
tbra
Sliskovic ce donijeti trofej na Grbavicu
13 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije