Smajić i Topić moguća opcija na Grbavici

Uspješno surađivali u Švicarskoj

Smajić i Topić moguća opcija na Grbavici

S. Mlaćo

FK Željezničar je još bez šefa struke.

Plavi su se jučer razišli sa Amarom Osim, pa je krenula potraga za njegovim nasljednikom.

Sinoć je održana i sjednica Upravnog odbora, očekivalo se više konkretnih informacija, no do toga nije došlo.

Odlučeno je da najkasnije do utorka najkonkretniji kandidati predstave program i plan rada, a u skladu sa kriterijima koji su usvojeni na sinoćnjoj sjednici.

U igri su navodno Blaž Slišković, te Zlatan Nalić, a špekuliše se i o drugim imenima.

Na klupu Plavih mogao bi trenerski dvojac Admir Smajić - Marko Topić.

Smajić je posljednji angažman imao u tuzlanskoj Slobodi, a radio je i u Švicarskoj, gdje je proveo veći dio igračke kerijere, uz beogradski Partizan. Bio je selektor mlade reprezentacije naše zemlje te trener u stručnom štabu A reprezentacije kod selektora Blaža Sliškovića.

Topić, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, nedavno je stekao UEFA Pro licencu, a iza sebe ima bogato igračko iskustvo. Bio je i ljubimac navijača naše reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Smajić se sa Plavima povezivao i 2016. godine., nakon što je Grbavicu napustio Edis Mulalić.

Smajić i Tipoć su zajedno surađivali u Sionu i bilo je to veoma uspješno. Da li bi bili dobitna kombinacija i na Grbavici, znat će se već u narednim danima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tmm1987
Ovaj smajić obični alkos
7 1
bk123
Tačno me strah otvorit SS portal bojeći se da i svoje ime vidim u kandidatima za trenera Želje...jer od juče su izbacili najmanje 20 kandidata
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti