Održana sjednica UO FK Željezničar: Plavi još uvijek bez trenera

Jučer se klub rastao s Amarom Osimom

Održana sjednica UO FK Željezničar: Plavi još uvijek bez trenera

Samir Mlaćo

Sinoć je održana sjednica Upravnog odbora FK Željezničar.

Kako je već poznat, klub sa Grbavice jučer se razišao sa dosadašnjim šefom struke Amarom Osimom, a njegov nasljednik  još uvijek nije pronađen. To su i potvrdili sa Grbavice.

"Upravni odbor je razgovarao o mogućim kandidatima za šefa stručnog štaba. Nakon analize dosadašnjih rezultata odlučeno je da najkasnije do utorka najkonkretniji kandidati predstave program i plan rada, a u skladu s kriterijima koju su usvojeni na večerašnjoj sjednici UO. Od kandidata se očekuje da do kraja prvenstva osiguraju dobre rezultate i da što prije vrate pobjedničku atmosferu u svlačionicu.

Poslije razgovora koji su obavljeni s dosadašnjim šefom stručnog štaba Amarom Osimom, Upravni odbor je prihvatio izvještaj i naglasio da je postignuti dogovor u interesu za obje strane. Podsjetimo, Klub i Amar Osim su dogovorili da dosadašnji šef struke neće više obavljati tu funkciju", stoju u objavi FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Možda se željkan rastao sa Brkom,ali se Brkica nije rastao sa željkanom.Ko se to još rastaje od 1.200.000 sa kamatama + plate od 8.000 KM Mjesecno? Brkova osveta ce biti STRAŠNA.Naprijed BRKO!
6 5
Mackintosh
Lutvo kao prelazno rjesenje. Ne bi bio prvi pomocnik koji je preuzeo posao od glavnog trenera.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi