28

Komentari (28)

Brazuka
Krivicno da prvo odgovaraju. Jug drži bekrica ali i to puca uskoro. Ko je trbonja član saveza onaj?
user1574859714
Kasno je sad,kasno.
alnaser
zamolit brku da se vrati i predat mu kljuceve nek radi kako misli da treba!!!
AdmirAdmir11
Hocete li sada na sastanak
papagaj
Šta su cekali do sada, Bekriću misliš li ti otići šupčino rumena
iznogood
E oko ostavki, clanova uprave i talova najvise se pita generalni sponzor. Bit ce kako oni kazu.
hzsg
Jedna objektivna i realna ocjena za štrumfove. Neće željana u Federalnu ligu, a zašto..? Zato što je POLITIČKI ISPRDAK...!!
user1574859714
Haha kaze nam navijač kluba koje stvori udba i komunizam a u ratnim i poratnim godinama mezimci drzave i sda stranke. Tako i vi niste ispadali iz Yu lige jer su vas štitili. Zato šutiii
Ham0
NARKODILERI VODE KLUB
mido1921
Objeručke prihvatiti ostavke. Amateri koji su fudbal gledali na tv umislili da mogu voditi klub. Dovođenjem Bašića pa onog Arapa su pokazali koliko su pametni. Da ne spominjem *****čića iz Londona, Digislića i Saudijske debile. Pa onda sportske suradnje sa raznim klubovima koje su bez ideje i strategije. Postavljanje Ćurića da se uhl**** i za lične sitne interese uništavanje najbolje omladinske škole. uDo sutra se mogu nabrajati njihovi "uspjesi".
AdmirAdmir11
Mido ne lupetaj sestre ti ga nabijem
Drakula
Mido mrtve ti silujemo poklopi se po usima majmuna pripremaj se za cvajtu. Prenosit ce vas my tv ili na yt ne sikiraj se za prijenos utakmice
Hadzija123
Sto ne spomenes i Brunu on kao nesta bolju usta mu se poserem koliko je to bodova osvojio od kada je dosa a Basicu ustanemo pa spomenemo ime jer aram i Bruno osvojili 5 bodova zajedno?
E.Car
Nigdje vi ne možete!!! Samo miševi napuštaju brod koji tone!!! Ostanete do kraja sezone pa ćemo vidjeti ko će gdje. A najbolje bi bilo da nas vodite i u drugoj ligi. Naravno besplatno, zapravo vi bi trebalo da plaćate kao penale za neuspjeh dok ne vratite Želju gdje ste ga preuzeli.
user1676370670
Mamuli vam sad bi da odete bez odgovornosti...Dajte Amara i Nedu...To bi vrhunac bio...
south
Svi nek idu.dovoljno su srozali ugled kluba za ove dvije god kao nijedna uprava do sada
Ista ta skupstina je prihvatila njihov izvjestaj prije mjesec dana i to jednoglasno. Doduse, ne zna se ko vise ne zna. Upravni odbor ili clanovi skupstine. Kad njih rumeni i direktorica prdara vuku za nos onda su stvarno smijesni.
Ecosport
Velež vam presudio klošari mrtvi!
user1660808179
Mujci
Ne zavitlavaj te nas opet.Samo RUMENKO i uprava trebaju dati ostavku.Kako RUMENKA nije stid???
Almir5556
Sto bi rekao amar osim kraj price...
Drakula
Krece rasulo cvajta se blizi. Šalke nas
user1660808179
SELJAČINO TRAVNIČKA NAPUŠI NAM SE KURZA ČOBANE NEOPJEVANI....HAHAHHAA...KAKAV LEVAT BRAĆO MOJA MILA NE SILAZI SA PORTALA EBEM TI KOMPLET FAMILIJU U USTA SELKAČKA VLAŠIČKA
Drakula
Cvajtaaaaaaa mitomane pripremi se portal prve lige federacije da se malo svadjas i lajes banovicima i gornjem rahicu hahahahah
papagaj
Ne brini se ti za Želju, nego za vas, izgleda da niste u Vicinim planovima ove sezone Koronaššši
Drakula
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JEDAN NULA VODI CELIK ZELJU,BILINO POLJE JE EKSPLODIRALOOOOOOO. Jedva cekam iducu sezonu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.