FK Željezničar uveličao svečanost u Bihaću, pa deklasirao NK Jedinstvo
FOTO: Suad Balić

Plavi su bili veoma raspoloženi

FK Željezničar uveličao svečanost u Bihaću, pa deklasirao NK Jedinstvo

S. Mlaćo

Povodom sto godina nogometa u Bihaću danas je na megdan NK Jedinstvo stigao aktuelni lider BH Telecom Premijer lige FK Željezničar (0:6).

Plavi su se Jedinstvu suprostavili u sastavu: Erić - Stevanović, Osmanković, Sipović, Pavić - Alispahić, Sadiković - Veselinović, Štilić, E. Zec - Krpić.

Već nakon prvog poluvremena gosti su vodili 2:0. Sipović je u 23. minuti pogodio mrežu Jedinstva, da bi u 39. minuti sa 11 metara pogodio Sulejman Krpić.

Željo je dodao gas u drugom dijelu te do vrha napunio mrežu federalnog prvoligaša koji je loše startao u novu sezonu.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme strijelac je bio Mujezinović, a u 51. minuti Remić trese vlastitu mrežu.

Dva minuta kasnije u listu strijelaca upisuje se i Sinan Ramović, a nakon toga i Asim Zec koji je postavio konačnih 6:0.

Prijateljska utakmica:

NK Jedinstvo - FK Željezničar 0:6

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Jedinstvo: Jedinstvo: Dejanović, Jašarević, Nuspahić, Kladar, Terzin, Jahić, Šarenac, Nuhanović, Ibrišimović, Mujagić, Remić.

FK Željezničar: Erić – Stevanović, Osmanković, Sipović, Pavić – Alispahić, Sadiković – Veselinović, Štilić, E. Zec – Krpić. U drugom poluvremenu su igrali: Kjosevski, Stanić, Bogičević, Mujezinović, Tamović, Mehić, A. Zec, Hajdarević, Zajmović, A. Šehić, Kršić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci
Lako vam je Jedinstvu hajte Sarajevu tako !!
0 21
milivoje
Kad je pitarima rođendan?da uveličamo proslavu?
0 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi