Jagodiću se klima stolica u Jedinstvu
Foto: S. Balić

Bišćani poraženi jučer

Jagodiću se klima stolica u Jedinstvu

Vlado Jagodić mogao bi, čini se, postati uskoro bivši u bihaćkom Jedinstvu.

Na kormilu crveno-bijelih se Jagodić nalazi od ljeta prošle godine, a loši rezultati koje bihaćki sastav bilježi na otvaranju nove sezone rezultirali su glasinama o prijevremenom raskidu saradnje.

Dvanaesta pozicija i četiri boda iz pet utakmica je start kakvom se nisu nadali Pod borićima, pa će klupski čelnici već početkom naredne sezone održati sastanak i razgovarati o Jagodićevoj budućnosti.

"Ne želimo da donosimo ishitrene odluke. Sutra nas čeka prijateljski meč sa Željezničarom, neka to prođe, a onda ćemo vidjeti šta dalje", istakli su iz Jedinstva za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Razočaran je, naravno, i sam Jagodić koji je poslije jučerašnje utakmice imao brojne primjerdbe na račun onoga što su pokazali njegovi izabranici protiv Bratstva, no naglasio je i kako je tek početak sezone, te da vjeruje da će stvari izgledati bolje kako prvenstvo bude odmicalo.

Hoće li na kraju Jagodić ostati ili dobiti otkaz, ostaje da se vidi.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi