Poznata sudbina igrača na probi u FK Željezničar
Kendeš u duelu sa HNK Neum

Plavi se spremaju u Međugorju, sutra duel sa FK Velež

Poznata sudbina igrača na probi u FK Željezničar · Saznajemo

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su odradili još jedan trening u Međugorju, a jutros se radilo u fitness centru.

Poslijepodne je zakazan novi trening, a kada je riječ o nogometašima na probi njihova sudbina je prema svemu sudeći skoro poznata.

Čuvar mreže Josip Bender će prema svemu sudeći dobiti ugovor sa klubom sa Grbavice, dok simpatije stručnog štaba nije 'osvojio' ofanzivac Vice Kendeš.

Bender je rođen u Dubrovniku, branio je u Solinu prvi dio sezone, a prethodno je nastupao za Zadar, RNK Split i Primorac 1929. Izdanak je Hajdukove škole nogometa.

Neslužbeno, sudbina lijevog beka Luke Malića još uvijek nije odlučena, a sve bi trebalo biti jasnije već sutra kada će Plavi poslije utakmice sa Veležom krenuti kući.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je do sada pojačao Jasmin Čeliković koji je stigao na posudbu iz HNK Rijeka, a kako smo saznali do početka prvenstva očekivati je još jedno pojačanje.

Odlazaka više neće biti, a stručni štab Željezničara raduje što za sada nema povreda, pa je jasno da će Plavi u punom kadru biti mnogo jači nego u prvom dijelu sezone kada su ih pratili razni pehovi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SRETAN ROĐENDAN TRENERU VELEŽA FEĐI DUDIČU. JEDNOM OD NAJBOLJIH TRENERA PREMIJER LIGE ⚽⚽⚽⚽!!!
13 10
rodjak
dobro se brate pripremite,nemojte sutra da kmecite kad vas dobijemo ,dosta mi je vise kmecanja ;))
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi