11

Komentari (11)

Zenicanin
Cuj Azot aaaaahahahah
Gazda
Volim te Željo,ma ne znaš ni ti koliko...ali nažalost,koliko para,toliko muzike...
Asam85
Tmurni oblaci nisu tu od juče, već skoro deceniju, a mogli bi tu i ostati najmanje još toliko.
NoName
Ako dobiju ovaj Azot, jel se odgadja derbi?
vuckobih
Da li je Azot bunker ekipa?
struja
Trenirat samo s boljim,Krupa,Mladost...
DadiG
Aaaa, neće protiv Bosne iz Visokog? Mogli su gol razliku poraviti?
BlueBoys
Visoko je blize od Zenice u cemu je problem Dadi g? Xaxaxaxa
DadiG
Jedini problem je tvoja inteligencija i gluposti koje valjaš. Tvoj komentar, koji si uzgred vec koristio, ne da je samo “nidže veze”, nego je totalno nepovezan sa onim što sam ja rekao. Ako vec hoces da podbadas što moramo igrati u Zenici umjesto na Olimpijskom Stadionu, makar dodji sa necim smješnim, visprenim i pametnim. Stvarno je bruka što moramo igrati u Zenici i imaš keca u rukavu da nas zafrkavaš a ti se ovako provaljuješ.
pjanke.sa
Ma Blueboys se zafrkava bolan Dady vidis da im je samo ostalo da okrenu na za****nciju nema vise argumenata nizasta
DadiG
Razumijem ja tebe paša moj dragi, ali ako će zafkavati daj makar da zafrkava kako treba. A kad nemaš argumenata onda se poklopiš ušima i šutiš umjesto da se brukaš. Pozdrav pjanke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.