U FK Budućnost dolazak Željezničara najavili posebnom fotografijom

Duel Čergića i Džeke

U FK Budućnost dolazak Željezničara najavili posebnom fotografijom

S. Mlaćo

Federalni prvoligaš FK Budućnost će u šesnaestini finala Kupa naše zemlje odmjeriti snage sa sarajevskim Željezničarom.

Svakako da su Plavi sa Grbavice favoriti, no domaći će sigurno dati posljednji atom snage kako bi se pokazali u pozitivnom svjetlu.

Sigurno da bi to bio pravi spektakl da je moguće prisustvo publike jer bi Željezničar privukao veliku pažnju, a Banovićani su meč koji se igra 30. septembra najavili na poseban način.

Uz najavu meča i par riječi postavili su fotografiju sa jednog od ranijih duela Željezničara i Budućnosti.

U centru je pažnje je duel legendarnog kapitena Banovićana Elvisa Čergića i tadašnje mlade zvijezde Željezničara Edina Džeke, danas kapitena naše nogometne reprezentacije i člana Rome.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Čergić je danas član stručnog štaba FK Budućnost, a Džeko svjetska zvijezda.

✅ Saznali smo protivnika u 1/16 finala Kupa BiH, a to je premijerligaš FK Željezničar. Utakmica se igra u srijedu 30.09.2020.god. na našem stadionu.

Posted by FK Budućnost Banovići on Monday, September 21, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Kad se sjetim Džeksa i ovih trenutaka sa slike i skontam kako vrijeme piči a pojedini se još uvijek kolju bezveze. Ja zadojeni pitar a on naravno manijak ali nikada nije predstavljalo problem u našem prijateljstvu koje i dan danas traje. ⚜
7 3
bistrik87
i ovi se znaju branit, ispada ovo zeljeznicar, kao sto im kaze trener, protvnik ce imati plan, hahahah
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi