22

Komentari (22)

user1694422839
Bolji Tuzli da preda utakmicu.Stvarno ovo sramno vise sta ovaj savez radi i kako stima sudije Borcu.Cuj Njegomirovic Borcu kakva blamaza.
plemic
peljto bi trebao suditi sve borčeve utakmice.
FahrudinKonjHodzic
samo hadaljima su suci krivi sto lopte sutnut neznaju
user1676370670
Pa i budala ce skontati....Cudilo bi me da je peljto u Banja Luci...Kod njega nema nstimanja i golova iz ofsajda....A kod ovog Njegomira za 5 glava ide sve...
magistar
Zrinjski je najzaštićeniji klub u ligi. U Kupu dobija amaterske ekipe, u ligi sudije guraju, ali neće ove godine uzeti ništa, Borac, Sarajevo i Velež su igrački bolji
bk123
Prvo skoči pa reci hop
plemic
gluposti pišeš, biće da si magistrirao u travniku.
user1675926959
Željo je najviše nahebo od sudija i to već zadnjih pet godina kontinuirano.Pa dovoljno je samo pogledati zadnji utakmicu u Gabeli i sve će vam biti jasno,al isto tako jedno je da je gospodin Gigović uzeo 6000 eura od gospodina Luje...Sve se zna ko želi da zna naravno..
Frane
Pa treba se malo nadoknaditi za razdoblje od 2010 do 2020.
user1675926959
@ma bježi...lupaš sad al baš...Uglavnom dok je ovakve nakaradne države nema zime za vas,Borac i Velež političke klubove kojeg entiteti javno financiraju.....Žalosno je sve ovo al eto...i svi to znamo al se ko fol pojedinci prave budale
Frane
To se mogu složiti, čak očekujem i da na čelo saveza dođe Kevelj ili Salem Marić stručnjak za sve.
plemic
kevelj čeka verifikaciju diplome.
user1675926959
Čuj Zrinjski će biti pokraden hahahahaha .Dugo veći lapsus nisam pročitao Volio bi da mi navedeš samo jednu jedinu utakmicu gdje je Zrinjski pokraden??!!Možda jedino prije dvije godine u Banjaluci 1:1 al je tad Zrinjski bio predominamtan pa nije izgubio .Ne budi prijatelju smiješan.Jači lobi ima nego Borac upamti šta ti kažem Svi mogu biti pokradeni samo Zrinjski i zadnje tri godine Borac nikad !!!!!
Frane
Pa ta 1 1 je dovoljna jer smo ostali bez Europe, a prije ere Vice ih je itekako bilo, pa evo na utkamici Radnik Zrinjski 17' smo bili pokradeni za crveni karton Stojkiću a prekršaj nije ni postojalo još zabio igrač Radnika iz tog prekida. Već sam naveo dvije domaće utkamice protiv Želje 2018, šta hoćeš od mene da ti svaku nabrajam. A itekako se mogu sjetiti utkamica gdje se guralo Sarajevo(tipa protiv veleza, posušja) a mogu se sjetiti i gdje su bili oštećeni(sloga), isto vrijedi i za Želju, nas nije bilo lako oštetiti jer smo bili dobri u većini utkamica i bili je odluka koje su bile isprave i koje nisu kao npr crveni karton Posušju, to je ko i u svakoj ligi, najviše nahebu ovi klubovi s dna tablice.
user1675926959
@frane pa kako ste izgubili titulu 2022 kad ste drugoj Tuzli pobjegli 30 bodova te iste sezone hahahah...Al nebitbo... nabrajati gdje je Željo oštećen i to brutalno nema potrebe To je po svakoj sezoni bar 19 puta iako od tih 19 utakmica uspije izvući i koji bod ili pobjedu.Ove sezone nije ništa a gura se da ispadne iz lige ove godine...Sad dali će se to desiti vidjet ćemo al se sigurno gura u cvajtu
Frane
Pa mislio sam na sezonu 2020/21 kad je završilo 1 1 u Banja Luci, suđeno je nekoliko zaleđa kojih nije bilo iz jednog je pao gol, iz drugih se nije raspela akcija do kraja. Mi 5 na kraju završili, mada je tu najviše shebao Ticinovic koji je fulao prazan gol protiv veleža i onaj srbin vladan što se u Neuera protiv nas pretvorio.
Frane
Znači Posušje, Tuzla, Zrinjski i Široki će da budu pokradeni.
pjanke.sa
Ko o cemu kur va o postenju. Kako vas nije stid pricati o kradjama, guraju vam sudije Zrinjskog nista manje nego Borca od momenta kad je Beus usao u Savez.
user1677490484
Izjaviti da će Peljto nekoga pokrasti...šta reći. Ne znam eto ko valja i ko bi po tebi trebao suditi?
Frane
Je li aj sad pogledaj utakmice Zrinjski Željezničar sezone 2017/18 pod BB, znači na domaćem terenu prvu dobili 1 0, dva penala nisu suđena, ajde jedan je pitanje jer se lopta možda odbila od tijela pa od ruku, ali drugi čist ko crkva u aja sofiji, čovjek mu s dvije noge ušao bez kontakta, onda druga utkamica 3 3, prvi gol želje iz zaleđa a 3 iz penala koji je malo je reći smiješan jer je bilo čisto remolovanje Slobe. Znači intelektualci iz Sarajeva nisu uspjeli namještenu titulu osvojit, a nećemo ni spominjati zbog kojeg kluba je najviše sudaca suspendirano.
hzsg
Jednom da se slozim sa Franom..! Samo je jedno sigurno DA SU BORAC I ZELJKAN JEDINI PRVILEGOVANI KLUBOVI OD STRANE NSBiH I PRIPADAJUCE SUDIJSKE ORGANIZACIJE. To se odnosi i na finansijsko pomaganje pomenutim klubovima. ZALOSNO I TOLIKO VISE PROVIDNO.
user1677490484
U redu, tu Vas je "unakazio" Peljto, a hajde sada nabroj utakmice gdje Vam je Peljto dobro sudio? U svakom slučaju Irfan je sudija koji ima najmanje oraha u džepu od svih sudija i mi trenutno nemamo boljeg, tako da je i trebao dobiti derbi kola. Možda Kazlagić kojeg SIPA pretresa bi bio bolja opcija?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti