Irfanu Peljti pripao derbi na Grbavici, Aleksandar Njegomirović na centru u Banjoj Luci

Delegiranje za prvo kolo nastavka WWin lige

Irfanu Peljti pripao derbi na Grbavici, Aleksandar Njegomirović na centru u Banjoj Luci

Esmer Oštraković

Sutrašnjom utakmicom između Sloge iz Doboja i Veleža koja se igra u Modriči počinje drugi dio sezone u WWin ligi Bosne i Hercegovine.

Sada su iz NFSBiH objavili i delegiranje za ovo kolo, a pravdu u Modriči dijelit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Njemu će asistirati Sefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva, te Amir Kadić iz Sarajeva. Četvrti sudija je Darko Gedžić iz Brčkog.

Najbolji bh. sudija Irfan Peljto koji je prije nekoliko dana sudio utakmicu Lige prvaka između Leipziga u Real Madrida biti će na centru na Grbavici.

Njemu je tako pripao derbi između Željezničara i Zrinjskog, a asistirat će mu Davor Beljo iz Mostara, te Josip Čolić iz Kupresa. Četvrti sudija je iz Zenice, a to je Ermin Sivac.

Oglasi

Utakmicu između Posušja i Zvijezde 09 sudit će Miloš Gigović iz Gradiške, a pomagat će mu Enes Đozić i Moamer Čaušević, obojica iz Sarajeva. Četvrti sudija također je iz Sarajeva, a njegovo ime je Nihad Ljajić.

Na centru u Banja Luci biti će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, a asistenti su Davor Maksimović iz Doboja, te Hasan Nanić iz Bužima. Četvrti sudija je Mirza Kazlagić iz Cazina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret između Igmana i GOŠK-a sudit će Frano Jelić iz Širokog Brijega, a asistirat će mu Dejan Stjepanović iz Banja Luke, te Bojan Makarić iz Bijeljine. Četvrti sudija je Antoni Bandić iz Gruda.

Sarajevo i Široki Brijeg igraju u nedjelju, a glavni sudija ove utakmice biti će Sabrija Topalović iz Zenice. Njegovi asistenti su Senad Ibrišimbegović iz Travnika, te Demir Mirza iz Kaknja. Četvrti sudija je Dražen Marić iz Bijeljine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Zrinjski je najzaštićeniji klub u ligi. U Kupu dobija amaterske ekipe, u ligi sudije guraju, ali neće ove godine uzeti ništa, Borac, Sarajevo i Velež su igrački bolji
3 1
user1675926959
Željo je najviše nahebo od sudija i to već zadnjih pet godina kontinuirano.Pa dovoljno je samo pogledati zadnji utakmicu u Gabeli i sve će vam biti jasno,al isto tako jedno je da je gospodin Gigović uzeo 6000 eura od gospodina Luje...Sve se zna ko želi da zna naravno..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti