3

Komentari (3)

enko
A ti mlaco istrazyj malo kakvo je sydenje ,kako sude sudije na elitnoj ligi sa grbom fs rs,sramota.
enko
Zasluzenno prvi,cestitke. Najveca boljka je sudenje ,pogotovo kada se igra u RS,pojedinci se ponasaju sramno,pogotovo Bilbija koji bi trebao da bude djeci uzor. Sramotno pustanje bodova ekipe Rudar Prijedor koja je zadnje kolo dala bodove Radniku iz Hadica i Sarajeva koje je propustilo bodove Radniku Hadici,predzadnje kolo. Trener Radnika Dogan predavac na licenciranju trenera i sve vam je jasno.Svi treneri moraju proci kroz njegove skyte,hah mu se zamjeri.sramota za nogomet u bih i za vjestackog doktora nogometa. Cestitke zvjezdi i sretno u evropi.
ofsajd01
Čestitke na tituli,ali ipak nije moglo bez "nečije" pomoći....zaista čudno da regularno izgubite od Želje BL 2:0,a zatim se ta utakmice registruje u vašu korist 0:3!!!!Naravno Željo BL se iz "nekih" razloga ne žali i tako ostane.Čudno i jako!Ali to je "ništa " šta se radi u našem fudbalu.Bez obzira ekipa Zvijezde 09 U 19 ima kvalitet i to je najbitnije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.