14

Komentari (14)

Benjamingst
Treba smanjiti ligu na 8 klubova a ovaj bi da prosiri na 14....
Ende
Skupili 8 bodova za 22 kola i hoce na onoj livadi ponovo PLBiH ... cirkus
Ivica_Osim8
Ovaj Stanisić je dobar čovjek pravo, dobar mi je sa starim, svaki praznik zove da čestita nebitno ramazan, bajram, rodjendan il nova
MSOZ101
Ovom liku bi bolje bilo da se u miru oprosti od PLBiH raja će ga pamtiti kao iole normalnog lika, a ne sa ovim kao tužbama i željom za ostanak. Deset godina kad bi se igralo ne bi stigao Mladost DK koji su napravili mladu i brzu ekipu, a ovaj raspustio sve igrače kako im ne bi morao plate davat pričom da će im rezat platu u 2. ligi i sad hoće opstanak.
Hz rajvosa
Papak je gori od atomske !!! E čuj radi etno sela nekog proširiti ligu ...
enver3333
Skroz logicno. Ne razumijem kako mozete braniti nekoga ko je donio nelogicnu odluku po Zvijezdu i Celik. Iskreno ne simpatisem nijedan od tih klubova, ali neposteno, ofirno i necasno, sve radi Borca. Podrska Zvijezdi.
magistar
Čelik je nemoguće vratiti nazad, ljudi nemaju licencu ni za Federalnu. Zvijezda 09 igra prljavo, čim vide da nemaju šanse raspuste ekipu da se ne troše na plate, time prvenstvo čine neregularnim jer su se protiv jednih borili svim snagama a proti drugih bi igrali sa juniorima. Infrstrukturom i nekako, ali parama i igračkim kadrom nikako ne mogu parirati rangu Premijer lige
enver3333
Slazem se donekle. Svaki klub se bori s onakvim igracima kakve posjeduje. Trebalo se nastaviti prcenstvo i neka svako pokaze sta zna i umije. Ovako ostali vracaju gledaoce, a mi ne igramo nikako. Pola godine pauze ostavi trag na igracima. Nadam se da razumijes da je ovo uradjeno sve radi jednog iluba.
E.Car
Ili nastavak lige ili vanka!!!! Nema proširenja lige. Ne bih dao ni predstavnika u evropska takmičenja iz kupa kad nije odigran do kraj. A Borac nek igra kup u Laktašima.
magistar
Nije bas za jedan klub. Nego većini tako odgovara. Jer realno Corona u BH i dalje bukti a Makedonci su poceli pa prekinuli, Srbijanci pustili publiku pa razmisljaju da zabrane opet. Hrvati i Crnogorci glume Corona free jedino zbog turista nista drugo. Uzmemo li u obzir i da su neke jake zemlje prekinule tesko je tu nesto prigovoriti al eto, vecini odgovara da se ne igra
Zeleni_zub
Ovi su preofirni, pošutarili su se dok su se odluke o prekidu donosile, nadali se da će se prekinuti i sad kao nešto kukaju. Od lige su se oprostili jos u decembru, sad pokušavaju ušićariti za zelenim stolom. Fuj. Pri tome su u većem zaostatku koji trebaju nadoknaditi u preostalih 11 kola, nego što su ostvarili bodova u 22 kola. I to je pod uslovom da sloboda nikog ne pobijedi.
Rajvosa2019
Seljaci su cudo
Premier
Nemojte se ofirat
senad035
Nije ti ovo Francuska, šta sad kao tamo nesto doneseno i mora i ovde
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.